Dancing Soul | Šokio ir judesio meditacija su Camille Shakti

CamíYoga kviečia kartu praleisti penktadienio vakarą ir išlaisvinti save per JUDESĮ ir ŠOKĮ!😀💃🏻🕺 Čia nereikia mokėti šokti ir niekas nedėlios žingsniukų, čia vyks TAVO kūno ir sielos šokis! ✨🌈🕉 Čia mes labiau pažinsime save, kitus, čia digs laikas ir erdvė ir tiesiog būsime judesio akimirkoje, pasinerdami į meditaciją, čia atsivers kūrybiškumas per TAVO autentišką sielos šokį!

Užsiėmimo metu vyks judesio žaidimai, improvizacijos ir meditacija per kūno išraišką. Tai šokis su savimi, kai nesvarbu ar kas mato Tave ar ne, Tu sugrįžti tarsi į vaikystę ir per kūną išreiški save ir savo nuotaikas.

⏰KADA: spalio 11 d. (penktadienis) 19:00 – 20:30

💶KIEK: 12 Eur, studijos nariams – 10 Eur

✏️REGISTRACIJA: https://forms.gle/DeWcNezsTHRavfVB8

👩🏻‍🏫Užsiėmimą ves:
Camille Shakti Semiotaite – pirmosios jogos ore CamíYoga Ore studijos įkūrėja Lietuvoje (nuo 2014 m.). Praktikuoja jogą nuo 2009 m., Hatha ir Vinyasa jogos (E-RYT 500, YACEP) ir CamíYogos Ore mokytoja, yra baigusi tarptautinius Šivanandos jogos mokyklos mokytojų kursus (RYT200H), Indijoje Pažengusių jogos mokytojų kursus (RYT300H), Jogos ore kursus, Tailandietišką masažą, LSMU Visuomenės sveikatos ir mitybos magistrą, 4 metus praktikavo Tai Chi, 7 metus šoko šiuolaikinį šokį, dalyvavo įvairiuose judesio ir šokio terapijos seminaruose, nuėjo piligriminį Santiago kelią Ispanijoje. Camille dalinasi savo žiniomis su kitais ir praktikuoja pati tiek Lietuvoje, tiek Naujoje Zelandijoje.

Camille išvystė unikalų CamíYoga Ore metodą su sukurtais autentiškais CamíYoga Saulės pasveikinimais, pratimais ir asanomis. Šiuo metu veda įvarius jogos renginius, paskaitas ir workshop’us bei retritus. Taip pat organizuoja oro jogos apmokymus Level 1-2 ir Level 2-3.

“Kviečiu pažinti save pasitelkiant kūrybiškumą ir spontaniškumą, momento pajutimą “čia ir dabar”, prisimenant žaismingumą lyg būnant vaiku, prapliačiant sąmoningumo tolius mano vedamuose jogos ore užsiėmimuose, meditacijose, kvėpavimo seminaruose ir kitose savęs pažinimo praktikose. Stengiuosi dalintis savo jogos ir judesio žiniomis ir džiaugsmais su Jumis bei kartu siekti vidinės gerovės, kūno ir sielos harmonijos, ramybės, meilės sau ir kitiems.”

ℹ️INFORMACIJA:
8 641 59910
info@camijoga.lt
www.camiyoga.lt

Facebook: @camiyoga.lt
Instagram: @camiyoga.lt @camiyogair